Multiple comma's in Places in gedcom exports and reports

Post Reply
reesjel
Posts: 69
Joined: Sat Jan 05, 2013 1:00 pm

Multiple comma's in Places in gedcom exports and reports

Post by reesjel » Tue Aug 07, 2018 9:10 am

Whenever I export a Gedcom or create a report, the place names that don't have everything filled in have multiple comma's. Is there a way to stop this from happening? Or is it a error within the software?

It seems that with an export or a report the software should know that there's no data and should skip the extra comma. It creates very ugly reports and results in a messy gedcom if I want to upload it somewhere else.

User avatar
mike
Posts: 249
Joined: Mon Jan 29, 2018 9:14 am

Re: Multiple comma's in Places in gedcom exports and reports

Post by mike » Tue Aug 07, 2018 2:28 pm

reesjel wrote:
Tue Aug 07, 2018 9:10 am
Whenever I export a Gedcom or create a report, the place names that don't have everything filled in have multiple comma's.
This is in true respect of the Gedcom standard …
Sincerely.
Mike

AuroraR8 : Intel Core i9-9900K 3,60 GHz - RAM 16 Go - SSD 1 To + RAID1 2 DD 1 To - Inverter 510 W
W10 Pro - Firefox - McAfee LiveSafe
Heredis EN + FR

reesjel
Posts: 69
Joined: Sat Jan 05, 2013 1:00 pm

Re: Multiple comma's in Places in gedcom exports and reports

Post by reesjel » Tue Aug 07, 2018 4:07 pm

that's unfortunate :(

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests