Heredis is still RUBBISH

Post Reply
geoffeyb
Posts: 8
Joined: Tue Aug 01, 2017 3:19 am

Heredis is still RUBBISH

Post by geoffeyb » Tue Aug 15, 2017 10:13 am

Again I repeat.
To date I have not received a reply except to ask for more information which is attached and is as I supplied previously.
Firewall is not blocking
As I have already pointed out Heredis WAS WORKING CORRECTLY but IS NOW NOT WORKING.
It was reinstalled from an old XP machine to a Windows 10 machine and was working perfectly for some time on the Windows 10 machine.

WHAT DO I HAVE TO DO TO GET SOME HELP FROM HEREDIS

Heredis 15 was working ok I use a Pentium i7 computer running Windows 10
I also use Brothers Keeper and have used it for about 20 years very successfully.
I use Heredis to communicate my genealogy data with Apple users.
There seems to be a clash between BK and Heredis.
BK will not load when Heredis shows on the taskbar even when Heredis will not run.
When I close Heredis from the task bar BK will run.
Heredis will now not run, load, reload or reinstall now.
I get the opening Heredis splash screen then ................nothing.
PHEW.
Geoff

Guest

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by Guest » Wed Aug 16, 2017 2:27 pm

Can you try to reset your preferences, by restarting Heredis while holding down CTRL until you see a message inviting you to reset your preferences, release CTRL and click on Yes.
Does it solve the problem ?

geoffeyb
Posts: 8
Joined: Tue Aug 01, 2017 3:19 am

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by geoffeyb » Thu Aug 17, 2017 3:43 am

Hello Billal
Thanks for your reply.
I have tried what you suggested and Heredis still will not start.
The Heredis 2015 startup screen appears on the monitor, then disappears.
It then displays a Heredis "Leaf" on the taskbar and that is all.
I was starting Heredis from a shortcut and then tried it from the program folder - still wouldn't start.
Where to from here?
Geoff

Guest

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by Guest » Thu Aug 17, 2017 7:17 am

Hi,

Do you see the message appearing in the following capture when press CTRL while lauching Heredis 2015 ?
Attachments
H15_resetPrefs.png
H15_resetPrefs.png (42.03 KiB) Viewed 7547 times

geoffeyb
Posts: 8
Joined: Tue Aug 01, 2017 3:19 am

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by geoffeyb » Thu Aug 17, 2017 9:09 am

Hi
Yes I see the message
Yes I have previously done that .
i have done it again and re entered my keycode
No change, still will not load or run.
Geoff

Guest

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by Guest » Fri Aug 18, 2017 2:14 pm

Hi,

What is your Anti virus/Fire wall program ?
Is it the free or paid version ?

geoffeyb
Posts: 8
Joined: Tue Aug 01, 2017 3:19 am

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by geoffeyb » Sat Aug 19, 2017 8:27 am

Hi
I have turned AVG Free off
and turned firewall off
Heredis will still not run.
Geoff

User avatar
mike-en
Posts: 949
Joined: Wed May 31, 2017 8:01 am

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by mike-en » Sun Aug 20, 2017 2:09 pm

Could you try this once His launched ans appears in the Windows task bar :
- right-click on the Heredis button in the task bar
- right-click on the Heredis name
- choose "Properties"
- select "full window" (or something like that) for "Execute"
Cordialement.
Mike

using BSD softwares on PC
Do not give a man fish, teach him how to fish

geoffeyb
Posts: 8
Joined: Tue Aug 01, 2017 3:19 am

Re: Heredis is still RUBBISH

Post by geoffeyb » Mon Aug 21, 2017 5:46 am

Hello Mike
I have done what you have suggested and now HEREDIS 2015 is running ok
I had tried to run it from the properties screen previously without luck but running it Maximised seemed to make the difference.
Files open OK.
Many thanks for your help.
Anche Cordialmente
Geoff
Heredis properties 1.JPG
Heredis properties 1.JPG (52.36 KiB) Viewed 7525 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest